Iris van Peppen I Co is een dansgezelschap gehuisvest in Utrecht.
Het werk van Iris van Peppen benadert beweging en choreografie gefaseerd en minimalistisch vanuit innerlijke processen. Samen met een groep dansers en muzikanten maakt zij hedendaagse dansperformances met live muziek.
Het doel van het gezelschap is om een plek te verwerven in het huidige (inter)nationale hedendaagse dans en performance landschap.

Iris van Peppen I Co valt onder Stichting Mimic en zoekt

Zakelijk Leider

geschatte tijdsbesteding 8 uur per week

Iris van Peppen I Co bestaat uit een vast team van dansers, musici en een lichtontwerper. De tweede avondvullende productie met als werktitel Pulse zal in maart 2019 in Theater Kikker in première gaan.
Wij zoeken iemand met zakelijk talent die zich wil inzetten voor dit veelbelovende gezelschap, en samen met de artistiek leider Iris van Peppen momentum kan geven.

Takenpakket
De zakelijk leider is verantwoordelijk voor:

  • Dagelijkse leiding, in samenwerking van artistiek leider.
  • Fondsenwerving, in samenwerking met artistiek leider.
  • Relaties met culturele partners, theaters, festivals,  overheden en sponsoren.
  • Financiën: financiële strategie, opstellen van jaarbegroting, maken van projectbegrotingen en rapportages, bewaken van de voortgang.
  • De zakelijk leider ondersteunt de artistiek leider in de ontwikkeling, het vormgeven en de uitvoer van innovatieve plannen.
    De zakelijk leider rapporteert aan het bestuur.

Talentenpakket
De ideale zakelijk leider beschikt over strategisch inzicht en is communicatief. Hij/zij is schrijfvaardig en nauwkeurig. Hij/zij is bestuurlijk sensitief en opereert vanuit een effectief netwerk in de podiumkunsten. Hij/zij heeft een visie op de zakelijke en financiële strategie van een kleine dynamische kunstorganisatie. 

Iris van Peppen I Co bestaat dankzij een goede dosis lef, vernieuwingsdrang en drive, die ook in onze zakelijk leider niet mag ontbreken.

Wat biedt Iris van Peppen I Co?
Iris van Peppen I Co biedt een inspirerende, creatieve omgeving, en de kans om aan de wieg te staan van een doorbrekend gezelschap.

Procedure
Herken jij jezelf in deze omschrijving? Schrijf ons dan met je cv en motivatie en we zien er naar uit je te leren kennen! Stuur vóór 9 november je motivatiebrief en een beknopt cv naar iris@irisvanpeppen.com. 

Honorering
Iris van Peppen I Co is een gezelschap dat zich in de opbouwfase bevindt waarbij honoraria los moet komen uit fondsenwerving en donaties. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

www.irisvanpeppen.com